Over mij

Mijn naam is Jillian Ophorst en ik ben in 2016 afgestudeerd als mondhygiënist* aan de Hogeschool van Utrecht.

Als mondhygiënist richt ik mezelf primair op de preventie van gaatjes (cariës) in tanden en kiezen en op het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Daarnaast voer ik ook curatieve taken uit die zijn gericht op genezing, zoals het behandelen van tandvlees aandoeningen. Ik heb mezelf tijdens het laatste jaar van mijn studie toegespitst op het succesvol behandelen van Parodontitis.

Foto Jillian Ophorst

Parodontitis is een vergevorderde ontsteking van het tandvlees dat gepaard gaat met afbraak van de weefsels en eventueel het kaakbot om tanden en kiezen heen.

Kwaliteitswaarborging

Ik sta geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) met registratienummer 995880 en ben daarnaast aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM).

*De mondhygiënist is een HBO-opgeleide paramedicus werkzaam binnen de mondzorg. De titel mondhygiënist is een bij wet beschermde titel en mag dan ook alleen worden gevoerd door diegene die in het bezit is van een erkend mondhygiëne diploma.

Afspraak maken? Neem gerust contact met ons op


Voor meer informatie of verdere vragen kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Imperium mondzorgkliniek maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. We delen geen gegevens met derde partijen.