Mondhygiënist Naaldwijk

Imperium mondzorgkliniek is dé plek waar u terecht kunt voor een professionele mondhygiënist nabij Naaldwijk. In een sfeervolle kamer krijgt u de behandeling die u nodig heeft. Bij ons vindt u een ervaren mondhygiënist die geregistreerd is in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en u zal altijd behandeld worden door dezelfde mondhygiënist.

Afspraak maken

Voordelen

check
Moderne behandelruimte waar volgens de laatste inzichten en technieken word gewerkt.
clock
Ook geopend buiten kantoortijden (’s avonds).
user
Één vast gezicht als behandelaar.
money
Eventuele kosten behandelingen worden altijd vóóraf besproken (zie de tarieven).
check
Het succesvol behandelen van angstpatiënten.
invoice
Facturatie loopt via Infomedics, het indienen van de factuur bij de zorgverzekeraar regelen zij voor u.
check
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten en lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.
children
Kinderen onder de 18 jaar worden kosteloos* behandeld.

Mondzorg in de buurt van Naaldwijk voor het hele gezin

Bij Imperium mondzorgkliniek kunt u terecht voor veel verschillende soorten behandelingen. Klachten als een slechte adem, tandsteen, pijnlijk tandvlees en verkleurde tanden zijn ons zeker niet vreemd. Tijdens elk bezoek wordt de mondhygiëne gecontroleerd en worden de juiste behandelingen geadviseerd. Heeft u of uw kind last van één van deze klachten? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende intake! Kinderen kunnen bij ons gratis* terecht voor diverse behandelingen, vooral gericht op preventieve mondzorg!

Behandelingen en tarieven

Code
Behandeling
Prijs
M01
Preventieve voorlichting en/of instructie, per vijf minuten
€ 14,91
M02
Consult voor evaluatie van preventie, per vijf minuten
€ 14,91
M03
Gebitsreiniging, per vijf minuten
€ 14,91
M30
Behandeling van gevoelige tandhalzen en (preventief) toedienen medicament
€ 6,65
M40
Fluoridebehandeling (per kaak)
€ 16,62
A10
Geleidings-, infiltratie- en/of intraligamentaire verdoving
€ 16,62
T012
Onderzoek van het tandvlees met parodontiumstatus
€ 192,83
T022
Grondig reinigen wortel, standaard
€ 26,60
T032
Evaluatie initiële behandeling/chirurgie of herbeoordeling met parodontiumstatus
€ 119,69
T042
Consult parodontale nazorg
€ 101,07
T043
Uitgebreid consult parodontale nazorg
€ 134,32

Slechte adem voorkomen? 

Heeft u last van een slechte adem? Dit kan verschillende onderliggende oorzaken hebben in het gebit. Een slechte mondhygiëne of een tandvleesaandoening zijn vaak de boosdoeners voor een slechte adem. Bij Imperium mondzorgkliniek gaan we opzoek naar de oorzaak en helpen we u met professionele behandelingen en adviezen van uw slechte adem af. Neem contact met ons op, om zo snel mogelijk afscheid te nemen van uw slechte adem.

instrumenten

Pijnlijk tandvlees verhelpen nabij Naaldwijk

Pijnlijk of bloedend tandvlees wordt meestal veroorzaakt door een slechte mondhygiëne. Wanneer zich dit voordoet kunt u beter een bezoek brengen aan uw tandarts of mondhygiënist. Als uw tandvlees gevoelig is, is er vaak iets mis. Maar wat? Blijf niet te lang met pijnlijk en geïrriteerd tandvlees rondlopen. Laat uw gevoelige tandvlees verhelpen.

Veelgestelde vragen

De mondzorgtarieven zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

De kosten voor behandelingen bij beide zijn gelijk aan elkaar, dit omdat de mondzorgtarieven landelijk zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten van behandelingen door een mondhygiënist geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering voor tandheelkundige hulp.

Voor kinderen tot 18 jaar vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling geheel vanuit de basisverzekering. Kinderen worden dus kosteloos behandeld.

Voorafgaand aan de behandeling worden de kosten van een behandeling besproken. Met een online module genaamd ZorgSom kunnen we precies vertellen wat u vergoedt krijgt. De eventuele gemaakte kosten en declaraties kunt u naderhand bij uw zorgverzekeraar opvragen of inzien.

Ja, onze praktijk is rolstoelvriendelijk.

Tandsteen verwijderen nabij Naaldwijk

Eén van onze vele behandelingen is het verwijderen van tandsteen. Als tandplak niet op tijd wordt verwijderd kan dit een vervelende laag van tandsteen gaan vormen. Tandsteen bestaat voornamelijk uit bacteriën en kan daardoor schade aan uw glazuur of een tandvleesontsteking veroorzaken. U kunt tandsteen niet zelf weghalen. Wij raden aan om uw gebit te laten reinigen door een mondhygiënist. Zo houdt u uw gebit schoon en gezond.

Verkleurde tanden verhelpen nabij Naaldwijk

Zelfs met een goede mondhygiëne kunnen uw tanden naar verloop van tijd verkleuren. Dit heeft vaak te maken met uw eet- en drinkpatroon of medicijngebruik. Wij kunnen u advies meegeven om het verkleuren tegen te gaan. We bieden ook behandelingen aan om uw tandkleur op te lichten. Wij gebruiken hiervoor een 100% veilige en effectieve methode.

Woont u in ’s-Gravenzande, Wateringen, Naaldwijk, De Lier of Hoek van Holland en bent u op zoek naar een ervaren mondhygiënist? Dan kunnen wij u verder helpen.

Afspraak maken