Mondhygiënist de Lier

Bij een mondhygiënist De Lier denkt u aan Imperium mondzorgkliniek. Wij bieden een sfeervolle praktijk, een ervaren mondhygiënist en persoonlijk contact. U wordt behandeld in een sfeervol ingerichte kamer en de persoonlijke aanpak staat altijd voorop: u ziet altijd hetzelfde gezicht bij al uw behandelingen.

Contact opnemen

Voordelen van Imperium mondzorgkliniek

check
Moderne behandelruimte waar volgens de laatste inzichten en technieken word gewerkt.
clock
Ook geopend buiten kantoortijden (’s avonds).
user
Één vast gezicht als behandelaar.
money
Eventuele kosten behandelingen worden altijd vóóraf besproken (zie de tarieven).
check
Het succesvol behandelen van angstpatiënten.
invoice
Facturatie loopt via Infomedics, het indienen van de factuur bij de zorgverzekeraar regelen zij voor u.
check
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten en lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.
children
Kinderen onder de 18 jaar worden kosteloos* behandeld.
mondhygienist de lier

Slechte adem? De mondhygiënist De Lier helpt u

Wanneer u last heeft van een slechte adem, dan is ons advies om direct een afspraak te maken bij Imperium mondzorgkliniek: uw vertrouwde mondhygiënist. Wij zijn gevestigd in Westland, 10 minuten rijden vanaf De Lier. Onze persoonlijke en professionele aanpak werpt direct zijn vruchten af en bij Imperium mondzorgkliniek, de mondhygiënist nabij De Lier, krijgt u advies mee waar u echt iets mee kunt.

Behandelingen en tarieven

Code
Behandeling
Prijs
M01
Preventieve voorlichting en/of instructie, per vijf minuten
€ 14,91
M02
Consult voor evaluatie van preventie, per vijf minuten
€ 14,91
M03
Gebitsreiniging, per vijf minuten
€ 14,91
M30
Behandeling van gevoelige tandhalzen en (preventief) toedienen medicament
€ 6,65
M40
Fluoridebehandeling (per kaak)
€ 16,62
A10
Geleidings-, infiltratie- en/of intraligamentaire verdoving
€ 16,62
T012
Onderzoek van het tandvlees met parodontiumstatus
€ 192,83
T022
Grondig reinigen wortel, standaard
€ 26,60
T032
Evaluatie initiële behandeling/chirurgie of herbeoordeling met parodontiumstatus
€ 119,69
T042
Consult parodontale nazorg
€ 101,07
T043
Uitgebreid consult parodontale nazorg
€ 134,32

Tandsteen verwijderen door mondhygiënist De Lier

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw gebit. Wanneer u tandsteen heeft kan dit weggehaald worden door onze mondhygiënist. Tandsteen bestaan voornamelijk uit bacteriën waardoor onder andere schade aan uw glazuur of een tandvleesontsteking kan ontstaan. Tandsteen krijgt u doorgaans zelf niet verwijderd. Om het gebit en tandvlees gezond te houden wordt door ons aangeraden met regelmaat het gebit te laten reinigen door een mondhygiënist De Lier.

instrumenten

Pijnlijk tandvlees verhelpen nabij de Lier

Pijnlijk of bloedend tandvlees wordt meestal veroorzaakt door een slechte mondhygiëne. Wanneer zich dit voordoet kunt u beter een bezoek brengen aan uw tandarts of mondhygiënist. Als uw tandvlees gevoelig is, is er vaak iets mis. Maar wat? Blijf niet te lang met pijnlijk en geïrriteerd tandvlees rondlopen. Laat uw gevoelige tandvlees verhelpen.

Veelgestelde vragen

De mondzorgtarieven zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

De kosten voor behandelingen bij beide zijn gelijk aan elkaar, dit omdat de mondzorgtarieven landelijk zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten van behandelingen door een mondhygiënist geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering voor tandheelkundige hulp.

Voor kinderen tot 18 jaar vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling geheel vanuit de basisverzekering. Kinderen worden dus kosteloos behandeld.

Voorafgaand aan de behandeling worden de kosten van een behandeling besproken. Met een online module genaamd ZorgSom kunnen we precies vertellen wat u vergoedt krijgt. De eventuele gemaakte kosten en declaraties kunt u naderhand bij uw zorgverzekeraar opvragen of inzien.

Ja, onze praktijk is rolstoelvriendelijk.

Pijnlijk tandvlees laten verhelpen nabij De Lier

Pijnlijk of bloedend tandvlees wordt meestal veroorzaakt door een slechte mondhygiëne. Wanneer zich dit voordoet kunt u beter een bezoek brengen aan uw tandarts of mondhygiënist. Als uw tandvlees gevoelig is, is er vaak iets mis. Maar wat? Blijf niet te lang met pijnlijk en geïrriteerd tandvlees rondlopen. Laat uw gevoelige tandvlees verhelpen.

Verkleurde tanden laten verhelpen

Wist u dat een mondhygiënist u kan adviseren bij verkleurde tanden? Tanden kunnen verkleurd raken door bijvoorbeeld uw levensstijl of medicijngebruik. Mondhygiënist De Lier biedt een 100% veilige en effectieve methode aan om de tandkleur op te lichten. Maak een afspraak bij uw mondhygiënist, wij helpen u graag als Mondhygiënist De Lier.

Woont u in Westland, Wateringen, 's-Gravenzande , Naaldwijk of Hoek van Holland en bent u op zoek naar een ervaren mondhygiënist? Ook dan kunnen wij u verder helpen.

Afspraak maken