Mondhygiënist De Lier

Bij een mondhygiënist De Lier denkt u aan Imperium mondzorgkliniek. Wij bieden een sfeervolle praktijk, een ervaren mondhygiënist en persoonlijk contact. U wordt behandeld in een sfeervol ingerichte kamer en de persoonlijke aanpak staat altijd voorop: u ziet altijd hetzelfde gezicht bij al uw behandelingen.

mondhygienist de lier
Mondhygieniste Westland

Slechte adem? De mondhygiënist De Lier helpt u

Wanneer u last heeft van een slechte adem, dan is ons advies om direct een afspraak te maken bij Imperium mondzorgkliniek: uw vertrouwde mondhygiënist. Wij zijn gevestigd in Westland, 10 minuten rijden vanaf De Lier. Onze persoonlijke en professionele aanpak werpt direct zijn vruchten af en bij Imperium mondzorgkliniek, de mondhygiënist in De Lier, krijgt u advies mee waar u echt iets mee kunt.

Tandsteen verwijderen door mondhygiënist De Lier

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw gebit. Wanneer u tandsteen heeft kan dit weggehaald worden door onze mondhygiënist. Tandsteen bestaan voornamelijk uit bacteriën waardoor onder andere schade aan uw glazuur of een tandvliesontsteking kan ontstaan. Tandsteen krijgt u doorgaans zelf niet verwijderd. Om het gebit en tandvlees gezond te houden wordt door ons aangeraden met regelmaat het gebit te laten reinigen door een mondhygiënist De Lier.

Pijnlijk tandvlees laten verhelpen in De Lier

Pijnlijk of bloedend tandvlees wordt meestal veroorzaakt door een slechte mondhygiëne. Wanneer zich dit voordoet kunt u beter een bezoek brengen aan uw tandarts of mondhygiënist. Als uw tandvlees gevoelig is, is er vaak iets mis. Maar wat? Blijf niet te lang met pijnlijk en geïrriteerd tandvlees rondlopen. Laat uw gevoelige tandvlees verhelpen.

Imperium mondzorgkliniek maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. We delen geen gegevens met derde partijen.