Mondhygiënist in 's-Gravenzande

Heeft u last van gebitsklachten of wilt u uw mondhygiëne verbeteren? Een mondhygiënist is gespecialiseerd in onder andere gebitsreinigingen en preventieve mondzorg. Met verschillende adviezen en behandelingen weten wij als mondhygiënist nabij ’s-Gravenzande uw klachten te verhelpen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. U wordt altijd door dezelfde mondhygiënist geholpen en behandeld in een sfeervolle kamer.

Neem contact op

Voordelen van Imperium mondzorgkliniek

check
Moderne behandelruimte waar volgens de laatste inzichten en technieken word gewerkt.
clock
Ook geopend buiten kantoortijden (’s avonds).
user
Één vast gezicht als behandelaar.
money
Eventuele kosten behandelingen worden altijd vóóraf besproken (zie de tarieven).
check
Het succesvol behandelen van angstpatiënten.
invoice
Facturatie loopt via Infomedics, het indienen van de factuur bij de zorgverzekeraar regelen zij voor u.
check
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten en lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.
children
Kinderen onder de 18 jaar worden kosteloos* behandeld.
mondhygienist sgravenzande

Wanneer moet u naar de mondhygiënist?

Als u last heeft van pijnlijk tandvlees, tandsteen, een slechte adem of verkleurde tanden kunt u zich laten behandelen door een mondhygiënist. Wij gaan opzoek naar de oorzaak van uw klachten. We behandelen de klachten met onze professionele en persoonlijke aanpak om ze te verhelpen. U krijgt adviezen mee om de klachten in de toekomst te voorkomen. Ook voor kinderen kunnen wij gratis* klachten behandelen en adviezen geven om klachten in de toekomst te voorkomen.

Behandelingen en tarieven

Code
Behandeling
Prijs
M01
Preventieve voorlichting en/of instructie, per vijf minuten
€ 14,91
M02
Consult voor evaluatie van preventie, per vijf minuten
€ 14,91
M03
Gebitsreiniging, per vijf minuten
€ 14,91
M30
Behandeling van gevoelige tandhalzen en (preventief) toedienen medicament
€ 6,65
M40
Fluoridebehandeling (per kaak)
€ 16,62
A10
Geleidings-, infiltratie- en/of intraligamentaire verdoving
€ 16,62
T012
Onderzoek van het tandvlees met parodontiumstatus
€ 192,83
T022
Grondig reinigen wortel, standaard
€ 26,60
T032
Evaluatie initiële behandeling/chirurgie of herbeoordeling met parodontiumstatus
€ 119,69
T042
Consult parodontale nazorg
€ 101,07
T043
Uitgebreid consult parodontale nazorg
€ 134,32

Tandsteen verwijderen nabij ‘s-Gravenzande

Bij Imperium mondzorgkliniek bieden we veel behandelingen aan, waaronder professionele tandsteenverwijdering. Tandplak dat niet op tijd wordt verwijderd, kan zich ontwikkelen tot hardnekkig tandsteen. Zelf tandsteen verwijderen is lastig en wordt afgeraden. We raden u wel aan uw gebit te laten reinigen door een ervaren mondhygiënist in de buurt van ’s-Gravenzande.

Afspraak maken
instrumenten

Veelgestelde vragen

De mondzorgtarieven zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

De kosten voor behandelingen bij beide zijn gelijk aan elkaar, dit omdat de mondzorgtarieven landelijk zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten van behandelingen door een mondhygiënist geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering voor tandheelkundige hulp.

Voor kinderen tot 18 jaar vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling geheel vanuit de basisverzekering. Kinderen worden dus kosteloos behandeld.

Voorafgaand aan de behandeling worden de kosten van een behandeling besproken. Met een online module genaamd ZorgSom kunnen we precies vertellen wat u vergoedt krijgt. De eventuele gemaakte kosten en declaraties kunt u naderhand bij uw zorgverzekeraar opvragen of inzien.

Ja, onze praktijk is rolstoelvriendelijk.

Professionele gebitsreiniging door een mondhygiënist

Merkt u dat u uw gebit verbergt of uw schaamt voor een slechte adem? Bij Imperium mondzorgkliniek helpen we u van deze vervelende klachten af. Na een gebitsreiniging voelt u zich weer zelfverzekerd en kunt u weer breeduit lachen! U krijgt professionele adviezen mee naar huis om een ongezond gebit en een slechte adem te voorkomen! Neem snel contact op om te kijken welke behandeling voor u van toepassing is.

Tandkleur oplichten door een mondhygiënist

Wist u dat een mondhygiënist u kan adviseren bij verkleurde tanden? Tanden kunnen verkleurd raken door bijvoorbeeld uw levensstijl of medicijngebruik. Mondhygiënist nabij 's-Gravenzande biedt een 100% veilige en effectieve methode aan om de tandkleur op te lichten. Na de behandeling krijgt u tips om verkleuring later zo veel mogelijk te voorkomen.

Woont u in WateringenNaaldwijk, Hoek van Holland of de Lier en bent u op zoek naar een ervaren mondhygiëniste? Dan kunnen wij u verder helpen.

Afspraak maken