Mondhygiënist Poeldijk

Heeft u last van bijvoorbeeld een pijnlijk tandvlees of een slechte adem of wilt u uw mondgezondheid verbeteren? Bij Imperium mondzorgkliniek zijn wij gespecialiseerd in verschillende diensten, waaronder gebitsreiniging en preventieve mondzorg. Met deskundig advies en doeltreffende behandelingen staan wij als mondhygiënist nabij Poeldijk klaar om uw klachten aan te pakken. Bij ons wordt u altijd door dezelfde mondhygiënist ontvangen, en uw behandeling vindt plaats in een ontspannen en sfeervolle omgeving.

Mondhygienist Poeldijk
Mondzorg Poeldijk

Wanneer is een bezoek aan de mondhygiënist nabij Poeldijk aan te raden?

Heeft u te maken met ongemakken zoals pijnlijk tandvlees, tandsteen, een onaangename adem of verkleurde tanden? Dan is het wellicht tijd om een mondhygiënist te raadplegen. Wij gaan dieper in op de oorzaak van uw klachten, zodat we u gericht kunnen behandelen. Als we uw klachten hebben verholpen, ontvangt u advies om toekomstige klachten te voorkomen en uw mondgezondheid te behouden. Ook voor kinderen bieden wij gratis* behandelingen en waardevol advies om mogelijke klachten in de toekomst te vermijden.

Tandsteen laten verwijderen

Eén van de behandelingen die we aanbieden bij Imperium mondzorgkliniek is het professioneel laten verwijderen van tandsteen. Tandplak dat niet tijdig wordt verwijderd, kan zich ontwikkelen tot hardnekkig tandsteen. Zelf tandsteen verwijderen kan lastig zijn en wordt niet aangeraden. Wij adviseren in plaats daarvan om uw gebit te laten reinigen door een ervaren mondhygiënist dichtbij Poeldijk.

Gebitsreiniging door een mondhygiënist

Een andere dienst die wij aanbieden is een grondige gebitsreiniging. Oorzaken van een ongezond gebit zijn slecht uitziende tanden, of een slechte adem. Bij Imperium mondzorgkliniek zorgen wij ervoor dat u van deze klachten afkomt. U zult zich weer zelfverzekerd gaan voelen over uw gebit. Ook kunt u deze vervelende klachten in de toekomst voorkomen met professionele adviezen vanuit Imperium mondzorgkliniek. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen? Neem eens een kijkje bij onze tarieven.

Stralende tanden bij Imperium mondzorgkliniek

Bent u bekend met het feit dat een mondhygiënist waardevolle adviezen kan geven met betrekking tot verkleurde tanden? Tandverkleuring kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals uw levensstijl of medicatiegebruik. De ervaren mondhygiënist in Poeldijk biedt een volledig veilige en effectieve methode aan om uw tanden op natuurlijke wijze op te lichten. Na deze behandeling ontvangt u praktische tips om toekomstige verkleuring zoveel mogelijk te vermijden. Neem snel contact op om uw glimlach opnieuw te laten stralen!

Woont u in ’s-Gravenzande,  WateringenNaaldwijk, Hoek van Holland Monster, Poeldijk of de Lier en bent u op zoek naar een ervaren mondhygiënist? Dan kunnen wij u verder helpen.

*Behandelingen door een mondhygiënist worden bij kinderen jonger dan 18 jaar 100% vergoed vanuit de basisverzekering.