Mondhygiënist Den Haag

Voor een professionele mondhygiënist in de buurt van Den Haag bent u bij Imperium mondzorgkliniek aan het juiste adres. U wordt in een rustgevende omgeving behandeld. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Wij hebben één mondhygiënist en daarom wordt u altijd geholpen door dezelfde mondhygiënist. Nog geen mondhygiënist in Den Haag? Neem snel contact op!

Contact opnemen

Voordelen van Imperium mondzorgkliniek

check
Moderne behandelruimte waar volgens de laatste inzichten en technieken word gewerkt.
clock
Ook geopend buiten kantoortijden (’s avonds).
user
Één vast gezicht als behandelaar.
money
Eventuele kosten behandelingen worden altijd vóóraf besproken (zie de tarieven).
check
Het succesvol behandelen van angstpatiënten.
invoice
Facturatie loopt via Infomedics, het indienen van de factuur bij de zorgverzekeraar regelen zij voor u.
check
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten en lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.
children
Kinderen onder de 18 jaar worden kosteloos* behandeld.
mondhygienist den haag

Mondzorg voor het hele gezin in de buurt van Den Haag

Imperium mondzorgkliniek biedt behandelingen voor verschillende klachten zoals: een onaangename adem, tandsteen, gevoelig tandvlees en verkleuring van tanden. Bij elk bezoek staat mondgezondheid centraal, waarbij passende behandelingen worden voorgesteld. Als u of uw kind last heeft van één van deze klachten, overweeg dan een vrijblijvend intakegesprek! Bovendien kunnen kinderen bij ons kosteloos* profiteren van diverse behandelingen, speciaal gericht op preventieve mondzorg!

Behandelingen en tarieven

Code
Behandeling
Prijs
M01
Preventieve voorlichting en/of instructie, per vijf minuten
€ 14,91
M02
Consult voor evaluatie van preventie, per vijf minuten
€ 14,91
M03
Gebitsreiniging, per vijf minuten
€ 14,91
M30
Behandeling van gevoelige tandhalzen en (preventief) toedienen medicament
€ 6,65
M40
Fluoridebehandeling (per kaak)
€ 16,62
A10
Geleidings-, infiltratie- en/of intraligamentaire verdoving
€ 16,62
T012
Onderzoek van het tandvlees met parodontiumstatus
€ 192,83
T022
Grondig reinigen wortel, standaard
€ 26,60
T032
Evaluatie initiële behandeling/chirurgie of herbeoordeling met parodontiumstatus
€ 119,69
T042
Consult parodontale nazorg
€ 101,07
T043
Uitgebreid consult parodontale nazorg
€ 134,32

Voorkom een slechte adem

Heeft u het gevoel dat uw slechte adem u belemmerd? Een slechte adem kan verschillende oorzaken hebben. Een gebrekkige mondhygiëne of tandvleesaandoeningen zijn veelvoorkomende oorzaken van een slechte adem. Bij Imperium mondzorgkliniek sporen we de oorzaak op en bieden we behandelingen en advies om uw slechte adem te bestrijden. Bent u benieuwd hoeveel u kwijt bent voor deze behandeling of één van onze andere behandelingen? Bekijk de tarieven hierboven of neem snel een kijkje op onze tarievenpagina.

mondhygiene den haag

Hulp bij pijnlijk tandvlees

Een tandvleesontsteking is een veelvoorkomend probleem, dat vaak wordt veroorzaakt door een slechte mondhygiëne. De slechte mondhygiëne kan ontstaan door verkeerde voeding, roken en slechte poetstechnieken. Bacteriën kunnen zich verzamelen langs de tandvleesrand en vervelende klachten veroorzaken. Door een pijnlijk of bloedend tandvlees kunt u merken dat u een tandvleesontsteking hebt. Voor een gezond gebit is het belangrijk om de ontsteking te laten verhelpen door een professionele mondhygiënist nabij Den Haag. Neem snel contact op om een behandeling in te plannen!

Veelgestelde vragen

De mondzorgtarieven zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

De kosten voor behandelingen bij beide zijn gelijk aan elkaar, dit omdat de mondzorgtarieven landelijk zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden de kosten van behandelingen door een mondhygiënist geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van de aanvullende verzekering voor tandheelkundige hulp.

Voor kinderen tot 18 jaar vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling geheel vanuit de basisverzekering. Kinderen worden dus kosteloos behandeld.

Voorafgaand aan de behandeling worden de kosten van een behandeling besproken. Met een online module genaamd ZorgSom kunnen we precies vertellen wat u vergoedt krijgt. De eventuele gemaakte kosten en declaraties kunt u naderhand bij uw zorgverzekeraar opvragen of inzien.

Ja, onze praktijk is rolstoelvriendelijk.

Laat uw tandsteen verwijderen nabij Den Haag

Een andere behandeling die wij aanbieden is het verwijderen van tandsteen. Tandsteen kan schade aan uw tandglazuur of een tandvleesontsteking veroorzaken. U kunt voorkomen dat tandsteen ontstaat, door uw gebit goed te reinigen en tandplak weg te halen. Tandplak kan zich uiteindelijk ontwikkelen tot tandsteen. Heeft u last van tandsteen? Haal dit dan niet zelf weg, maar laat het verwijderen door een mondhygiënist.

 

Herstellen van gekleurde tanden

Het is heel normaal dat uw tanden op den duur gaan verkleuren. Ook bij een uitstekende mondhygiëne kan de kleur van uw tanden gaan veranderen. De grootste oorzaken van kleurverandering zijn voedsel, dranken en medicijnen. Bij Imperium mondzorgkliniek kunt u uw tandkleur laten oplichten. Wij maken gebruik van een methode die volledig veilig en doeltreffend is. U krijgt advies mee om het verkleuren in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen.

Woont u in Hoek van Holland, ’s-Gravenzande, , Naaldwijk, De Lier, Monster, Poeldijk of Wateringen en wilt u graag één van deze klachten laten verhelpen? Dan helpen wij u graag verder!

*behandelingen door een mondhygiënist worden bij kinderen jonger dan 18 jaar 100% vergoed vanuit de basisverzekering.

Afspraak maken